zgb / Dudi

There are no people in zgb’s collective.

Huffduffed (204)

 1. Explora: Emisija 22-05-17

  Uto, 17.05. u 17:05

  Ukrajina na prekretnici. Elon Musk i umreženi dronovi. Električni automobili dobro zaštićeni od magnetskog polja. Izmjenična struje je bila dobar odabir, ali je to sada prošlost. Reći nekom da je ćelav seksualno je uznemiravanje - presudio britanski sud.

  download

  Tagged with hrt:explora

  —Huffduffed by zgb

 2. Explora: Emisija 22-05-10

  Uto, 10.05. u 17:05

  Parada u Moskvi. Dronovi u Ukrajini mijenjaju paradigmu ratovanja. Mali dron na Marsu bez struje. Teslu pokrao djelatnik. Space X i Booster 7. Digitalizirano upravljanje zrakoplovom (digital twins). Inteligencija muhe. Antičestice i antimaterija. Kako izmjeriti Schumannovu rezonancu. Pobačaj je žensko pitanje.

  download

  Tagged with hrt:explora

  —Huffduffed by zgb

 3. Explora: Emisija 22-05-03

  Uto, 03.05. u 17:05

  Ženevska konvencija u Ukrajini - malo sutra. Sabotaže u Rusiji i hakeri. Ruski znanstvenici za ulazak u USA više ne moraju imati poslodavca. Traktori zaključani daljinskim. Osobna iskaznica akumulatora. Chemtrailsi u Saudijskoj Arabiji i zasipavanje srebrnim jodidom. Shangai & Peking lockdown. Koji električni auto kupiti. Ponašanje psećih pasmina kao stereotip. Zašto mravi grizu vrhove šparoga. Enzim koji jede plastiku. Konačno dobre fotografije Jamesa Webba. Ostaci naše olupine na Marsu. Vazektomija više nije ireverzibilna.

  download

  Tagged with hrt:explora

  —Huffduffed by zgb

 4. The quest to prevent MS — and understand other post-viral diseases

  Researchers are investigating why some people infected with Epstein-Barr virus go on to develop multiple sclerosis, and what can be done to prevent it.

  Results from a huge epidemiological study found that infection by the Epstein-Barr virus increases the risk of developing multiple sclerosis 32-fold. This result, combined with emerging mechanistic insights into how the virus triggers brain damage, are raising the prospect of treating or preventing MS.

  These advances come at a time when researchers are more interested than ever in what happens in the months and years following a viral infection, and highlights the issues untangling the relationships between infectious diseases and chronic conditions.

  download

  Tagged with temp

  —Huffduffed by zgb

 5. Explora: Emisija 22-04-26

  Uto, 26.04. u 17:05

  Tko sve financira Rusiju. Summit u Ramsteinu. Dijelove oborenog Su 35 proučavaju britanski i američki znanstvenici. Požar u Koroljevu (Roskosmos) , eksplozije u Tiraspolu. Kommuna iznad Moskve. Pametna ukrajinska djeca. Musk kupio Twiter i najavio kraj tzv. političke korektnosti. ISS bi mogao biti dalje, ali bi bilo skupo. Sudar dviju galaksija.

  download

  Tagged with hrt:explora

  —Huffduffed by zgb

 6. Explora: Emisija 22-04-19

  Uto, 19.04. u 17:05

  Potapanje ruske krstarice ušlo u anale ratovanja. Krstarica Moskva ipak nije imala nuklearne bojeve glave. Novi metak s plastičnom čahurom. Otvoren novi Centar za svemirsku sigurnost u njemačkom Darmstadtu. Sunčev izboj okrznuo Zemlju. Artemis 1 vraćen u radionicu. Megakomet Bernardinelli-Berstein priča za medije. Torinsko platno – izazov od milijun dolara.

  Darmstadt – otvoren novi Centar za svemirsku siogurnost Sunčeva baklja i novi izboji bogataši astronauti – vijesti Artemis 1 – proba Kinezi lansirali dvije rakete - astronomi koristili US satelit za otkrivanje projektila - novi megakomet Bernardinelli-Berstein

  download

  Tagged with hrt:explora

  —Huffduffed by zgb

 7. Explora: Emisija 22-04-12

  Uto, 12.04. u 17:05

  Korado Korlević u Explori odgovora na brojna pitanja i zagonetke svijeta oko nas. Zanimljive i kontroverzne teme, znanstve novosti, povijesne zagonetke i trendovi razvoja tehnologije. Urednik i voditelj Elvis Mileta.

  download

  Tagged with hrt:explora

  —Huffduffed by zgb

 8. Vuković o Paladini: Osoba s takvim pedigreom nema što raditi u javnoj politici

  Ekonomist Vuk Vuković u Novom je danu komentirao utjecaj sankcija na Rusiju i Europu, ali i kako se tu snalazi Hrvatska. Komentirao je i napise Indexa o ministru prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivanu Paladini.

  Follow us:

  Facebook: https://www.facebook.com/N1Srbija https://www.facebook.com/N1Hrvatska https://www.facebook.com/N1BiH

  Twitter: https://twitter.com/N1infoBG https://twitter.com/N1infoZG https://twitter.com/N1infoSA

  ===
  Original video: https://youtu.be/66dPiaWpArk
  Downloaded by http://huffduff-video.snarfed.org/ on Wed Apr 6 20:59:27 2022 Available for 30 days after download

  Tagged with temp

  —Huffduffed by zgb

 9. Romano Bolković - 1 na 1: Velimir Šonje

  Velimir Šonje jedan je od naših vodećih ekonomista i ekonomskih analitičara. Sa Šonjom razgovaramo o tome što se zbiva s inflacijom u SAD-u i eurozoni te što će se posljedično dogoditi u Hrvatskoj, do koje razine mogu ići poskupljenja plina i nafte te kakvu će ulogu u tome igrati rubalj, što znači da je došlo vrijeme za snažnije smanjenje ugriza države u gorivo, jasno je da je odmah kruh skuplji ako je skuplji benzin, no može li to izazvati recesiju, kako stoje stvari s kreditima, kamatama, stabilnosti banaka, treba li kunu mijenjati u eure, treba li kupovati zlato, trebaju li građani iole brinuti zbog uvođenja eura u ovako nepovoljnoj situaciji?

  HRTi: https://hrti.hrt.hr/home HRT web portal: https://www.hrt.hr/ HRT FB: https://www.facebook.com/HRTnovimediji/

  ===
  Original video: https://youtu.be/0DxjmNKoWCw
  Downloaded by http://huffduff-video.snarfed.org/ on Wed Apr 6 20:56:12 2022 Available for 30 days after download

  Tagged with temp

  —Huffduffed by zgb

Page 1 of 21Older