MediaCast 031: R.I.P. kære læser, lytter og seer | MediaWatch

De sociale medier er længe blevet hyldet som en mirakelkur – eller et nødvendigt onde – for den traditionelle mediebranche, men hvorfor er det egentlig, at medierne skal satse på at involvere brugerne? Hvad får en tv-station, en lokalavis eller en radiovært ud af at være på Facebook og Twitter?

Det forsøger denne uges MediaCast at give svar på. Radiovært Christiane Vejlø er ugens gæst. Hun har i flere år arbejdet for at dele sin teknologibegejstring med andre end nørderne gennem det digitale livsstilsmagasin Elektronista.dk. Nu har Radio24syv givet hende radioprogrammet Elektronista om digital kultur. Her er hendes mission at omvende ganske almindelige mennesker til teknologiske entusiaster.

I denne MediaCast fortæller hun, hvorfor sociale medier er essentielt for programmet, om brugernes voksende magt og hun forklarer, hvorfor kvinder er de nye teknologiske heltinder.

Hun er selv en overordentlig flittig bruger af Twitter og Facebook, og sidst i MediaCast giver hun en opsang til alle danske journalister, der endnu ikke er på Twitter.

Fra http://mediawatch.dk/artikel/mediacast-rip-kaere-laeser-lytter-og-seer