CINE A DEMOLAT WTC CU AVIOANE. ZBORUL 93

Probabil cei mai mulți dintre noi au uitat de evenimentele din America din 11 septembrie dar acest lucru nu este de lăudat dată fiind importanța lor extraordinară pentru cursul lumii din ultimii 20 de ani. Acum nu mai par atât de tragice, dar la momentul respectiv au reprezentat pentru omenire un șoc pe care l-aș pune pe locul doi după această pandemie ce nu poate fi egalată de nimic în termeni de groază, ciudățenie și sucire a minții. Indiferent de probleme, victimele trebuie comemorate. Au murit 3000 de oameni nevinovați.

Pentru mine unul, ATACURILE TERORISTE DE LA 11 SEPTEMRIE 2001 reprezintă un simbol al sfârșitului unei unei ere de război și terorism și începutul unei ere de alt război, mult mai parșiv, mult mai devastator: războiul biologic, psihologic și informațional.

Efectele economice și politice ale atacurilor teroriste din 11 septembrie au fost colosale. Ele s-au simțit în toată lumea, au slăbit de exemplu, economiile din America Latină și Caraibe, au redus ocuparea forței de muncă în rândul imigranților din emisfera vestică care locuiesc în Statele Unite și au împiedicat accesul noilor migranți pe teritoriul SUA. Influența culturală a atacurilor din 11 septembrie a fost profundă și de lungă durată. Impactul zilei de 11 septembrie s-a extins dincolo de geopolitică asupra societății ș…

===
Original video: https://www.youtube.com/watch?v=dicr1CaHzVM
Downloaded by http://huffduff-video.snarfed.org/ on Mon Sep 14 08:36:23 2020 Available for 30 days after download

Tagged with people & blogs