We hebben de schurk nog niet gevonden — Astrid en Vasilis

Possibly related…

 1. Simek ‘s Nachts - Naema Tahir

  Martin Simek in gesprek met schrijfster en juriste Naema Tahir. Zij werd in 1970 geboren in Engeland als dochter van Pakistaanse ouders. Ze kwam in 1980 in Nederland wonen, studeerde Nederlands recht in Leiden en werkte als juriste voor Nederlandse en internationale instellingen. Tot maart dit jaar werkte zij als juriste mensenrechten voor de Raad van Europa in Straatsburg. “Kostbaar bezit” was haar debuutroman en twee jaar geleden publiceerde ze een non-fictieboek: “Een moslima ontsluiert”. Uitgezonden op 9 juli 2006.

  download

  Tagged with zsimek

  —Huffduffed by AnneisaMan

 2. The Art of the Wire with Prop Joe, Marlo, Poot, and George Pelecanos

  THE ART OF THE WIRE: A DISCUSSION WITH CAST AND CREATORS. Check it out below as ROBERT CHEW enacts what PROPOSITION JOE would think of Barack Obama, and JAMIE HECTOR explains the back-story he created for MARLO STANFIELD, and writer GEORGE PELECANOS admits they could’ve done a better job portraying women characters, and FRAN BOYD — the inspiration for David Simon’s The Corner — explains love and redemption, and POOT … well, TRAY CHANEY will tell you that Poot is just Poot.

  http://blog.thephoenix.com/BLOGS/pageviews/archive/2011/10/17/podcast-the-art-of-the-wire-with-prop-joe-marlo-poot-and-george-pelecanos.aspx

  —Huffduffed by Clampants

 3. Astronomy Cast: Cassini Mission

  Aflevering van deze prachtige serie, deze keer met een overzicht van de Cassini missie van Nasa. Een missie die onderzoek doet naar Saturnus en zijn manen. Niet alleen door langs deze planeet te vliegen, zoals vorige missies wel deden, maar door in een baan rond Saturnus te gaan. Vorige week werd de persoon behandeld waar de missie naar is vernoemd, Giovanni Cassini.

  Huffduffed from http://www.astronomycast.com/missions/ep-229-cassini-mission/

  —Huffduffed by fabiobruna

 4. MH 17 - het verbergen van de onderste steen; Willem Middelkoop met Pieter Omtzigt

  Het was geen ramp, want er was geen sprake van een technisch mankement, van metaalmoeheid of een menselijke fout. Er waren oorlogshandelingen en er was iemand die het vliegtuig met een raket naar beneden heeft geschoten.

  Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13

  CDA tweede kamerlid Pieter Omtzigt houd zich al drie jaar intensief bezig met het onderzoek naar de schuldvraag van het neerhalen van de MH17 en het blootleggen van de opeenvolgende gebeurtenissen door de betrokken instanties en overheden.

  Hoewel Mark Rutte en Frans Timmermans, de nabestaanden en heel Nederland een diepgaand onderzoek beloofden - de laatste steen boven - blijkt dit na drie jaar niets anders dan een slecht geregisseerde politieke operette, waarin het verhullen van de waarheid centraal lijkt te staan. De vele kamervragen die Omtzigt op de regering loslaat blijven grotendeels onbeantwoord en roepen in hun beantwoording meer vragen op. Hoewel Nederland als meest belanghebbende de leiding heeft over het onderzoek en de VN in de resolutie 2166 Nederland ondersteund, lijkt zij het spel mee te spelen. De Nederlandse regering maakt zich daarmee medeschuldig aan een proces van grove geschiedvervalsing. Pieter Omtzigt bijt zich vast en constateert het ontluisterende gebrek aan openheid en d…

  ===
  Original video: https://www.youtube.com/watch?v=ac-ggusyffw
  Downloaded by http://huffduff-video.snarfed.org/ on Mon, 12 Aug 2019 22:04:48 GMT Available for 30 days after download

  —Huffduffed by mcread

 5. Wat u niet mag weten over Vlucht MH17 en Rusland: Kees van der Pijl en Stan van Houcke

  Het boek ‘Vlucht MH17 en de nieuwe koude oorlog’ van Kees van der Pijl is gebaseerd op zijn onderzoek naar de geopolitieke bewegingen van na de ramp met de MH17. Het boek is inmiddels verschenen in het Portugees, Engels, Duits, Pools en Russisch. Helaas was er geen serieuze uitgever in Nederland beschikbaar voor de uitkomsten van het wetenschappelijk onderzoek van voormalig hoogleraar internationale verhoudingen aan de universiteit van Sussex. ‘Men is in Nederland niet gesteld op de inhoud van dit boek’ meent Van der Pijl.

  Ik zijn boek geeft Van der Pijl niet aan wie het vliegtuig heeft neergehaald, maar wel wat er gebeurde nadat het was neergehaald. Opmerkelijk feit was dat de Oekraïne als medeverdachte niet alleen in het onderzoeksteam aanwezig was maar ook het recht op veto had over de informatie die naar buiten zou worden gebracht…….

  📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. . 📌Cafe Weltschmerz is ook terug te vinden op alle grote podcast kanalen.

  ===
  Original video: https://www.youtube.com/watch?v=hiSYilUcgMk
  Downloaded by http://huffduff-video.snarfed.org/ on Sat, 25 May 2019 18:16:46 GMT Available for 30 days after download

  —Huffduffed by mcread

 6. Georchestreerd spookproces over de MH17: Kees van der Pijl en Karel van Wolferen

  Een speciale aflevering als reactie op het MH17 onderzoek van het JIT en het uitblijven van kritische mediareacties.

  📌 Ondersteunende informatie, zie onder de tekst.

  Karel van Wolferen en Kees van der Pijl maken gehakt van het gepubliceerde JIT rapport. Een falend onderzoeksteam met rammelende conclusies, gecombineerd met het bewust op voorhand kapotmaken van de procesgang. Kees van der Pijl en Karel van Wolferen bespreken puntsgewijs waar hier sprake is van een groteske misleiding. Niet de onderste steen die beloofd werd komt boven, maar een vooraf georchestreerd politiek proces zonder verdachten en zonder bewijzen zullen de nabestaanden naar zich toe geschoven krijgen.

  Karel van Wolferen nodigt de media, en in het bijzonder de NRC uit om aan de hand van het JIT-onderzoek alsnog met krachtige journalistieke vasthoudendheid dit onderzoek nog eens grondig over te doen.

  📌 Ondersteunende informatie;

  📌 Als onderdeel van een speciale operatie geldt het vernietigen van al het materiaal dat indicatief kan zijn voor de aanwezigheid van een gevechtsvliegtuig, dat een gevechtstaak missie heeft uitgevoerd, op 17 juli, in het gespecificeerde gebied. Afkomstig van https://www.earth-matters.nl/60/13943/europa/mh17-totale-camouflage-van-de-feiten.html De Saker: http://thesaker.is/sbu-cleans-up-after-ukrai

  ===
  Original video: https://www.youtube.com/watch?v=tMU_1zvmvSo
  Downloaded by http://huffduff-video.snarfed.org/ on Wed, 26 Jun 2019 20:12:37 GMT Available for 30 days after download

  —Huffduffed by mcread

 7. Water tot de bodem uitgezocht | #3.52

  Tijdens het laatste testweekend bij het Bomencentrum te Baarn had Sven een toevallige ontmoeting - voor zo ver toeval bestaat, uiteraard - met een bezoeker die zó veel raakvlakken had met de thematiek van de podcast dat zij niet anders konden dan een korte, spontane opname te maken. Over schoon water en kwantumlandbouw; onderwerpen waar u Sven vandaag niet voor het laatst over zult horen.

  Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van stichting Het pad der natuurlijke energie? Kijk dan op https://natuurpad.com/ voor meer informatie over de activiteiten én hoe u kunt bijdragen.

  Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/, ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/ of doe mee met de loterij op https://natuurpad.com/ en maak kans op fraaie prijzen.

  Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

  ===
  Original video: https://www.youtube.com/watch?v=NTXQcP9njFo
  Downloaded by http://huffduff-video.snarfed.org/ on Thu Sep 16 20:09:22 2021 Available for 30 days after download

  Tagged with news & politics

  —Huffduffed by mcread

 8. Het Lijk in Ruim 2

  Het lijk in ruim 2 is een hoorspel naar de roman Body Below (1956). De bewerking van Norman Edwards werd in 1958 door de BBC uitgezonden. Nantko G. Haselhoff vertaalde ze en de VARA zond ze uit op zaterdag 12 februari 1966. De regisseur was Jan C. Hubert. Vlakbij een Frans-West-Indisch eiland is een schip op een klip gelopen en vergaan. Bij dat ongeval zijn verscheidene doden te betreuren. Maar is het wel een ongeval? De Raad voor de Scheepvaart neemt aan van niet en beschuldigt kapitein Hilary dan ook van onachtzame navigatie. De Engelse verzekeringsagent Hurd ziet genoeg verdachte kanten aan de zaak om zich gerechtvaardigd te voelen eigenmachtig voor detective te gaan spelen. Het schip, dat eigendom was van een weinig betrouwbare nachtclubeigenaar, had een kostbare lading parels aan boord en was daarom hoog genoeg verzekerd om iemand op ideeën van oplichterij of misschien zelfs misdaad te brengen. Als Hurd door duikers een onderzoek laat instellen naar de parels in het wrak, komen de eerste onrechtmatigheden aan het licht. Zijn psychologisch inzicht en combineervermogen leiden ten slotte tot de onverwachte oplossing, waarbij de kapiteinsdochter Marietta, een nachtclubzangeres, nauw is betrokken…

  —Huffduffed by AnneisaMan

 9. OBA live, interview met Mathieu Segers

  Interessant interview met Mathieu Segers, auteur van een boek over de Europese integratie nam sinds 1950 een vlucht zonder weerga, en Nederland moest mee. De geografie en naoorlogse omstandigheden lieten immers geen keuze. Althans, zo leek het. Waarom deed Nederland van meet af aan mee met de gemeenschappelijke Europese markt en munt? Hoe onvermijdelijk was de route die Nederland koos? Mathieu Segers schreef hier het boek ‘Reis naar het continent’ over, uitgegeven bij Prometheus.

  —Huffduffed by fabiobruna