MediaCast 031: R.I.P. kære læser, lytter og seer | MediaWatch

De sociale medier er længe blevet hyldet som en mirakelkur – eller et nødvendigt onde – for den traditionelle mediebranche, men hvorfor er det egentlig, at medierne skal satse på at involvere brugerne? Hvad får en tv-station, en lokalavis eller en radiovært ud af at være på Facebook og Twitter?

Det forsøger denne uges MediaCast at give svar på. Radiovært Christiane Vejlø er ugens gæst. Hun har i flere år arbejdet for at dele sin teknologibegejstring med andre end nørderne gennem det digitale livsstilsmagasin Elektronista.dk. Nu har Radio24syv givet hende radioprogrammet Elektronista om digital kultur. Her er hendes mission at omvende ganske almindelige mennesker til teknologiske entusiaster.

I denne MediaCast fortæller hun, hvorfor sociale medier er essentielt for programmet, om brugernes voksende magt og hun forklarer, hvorfor kvinder er de nye teknologiske heltinder.

Hun er selv en overordentlig flittig bruger af Twitter og Facebook, og sidst i MediaCast giver hun en opsang til alle danske journalister, der endnu ikke er på Twitter.

Fra http://mediawatch.dk/artikel/mediacast-rip-kaere-laeser-lytter-og-seer

Possibly related…

 1. MediaCast 02: Personlighed er den nye x-faktor | MediaWatch

  Hvor meget og hvordan spiller personlighed ind, når det gælder innovation i mediebranchen? Det handler denne uges MediaCast om, hvor Camilla Mehlsen har mødt Metro Internationals adm. direktør, Per Mikael Jensen.

  —Huffduffed by smartnavnher 3 years ago

 2. MediaCast 03: Medier på Botox | MediaWatch

  Tanten, jyden, den levende og den mindst ringe … Alle medier har en personlighed - medierne tager den bare ikke særlig alvorligt, men nøjes med at pleje brandet med en ansigtsløftning i ny og næ.

  Det mener Frederik Preisler, partner og medstifter af reklame- og kommunikationsbureauet Mensch, der er gæst i denne uges MediaCast med Camilla Mehlsen.

  —Huffduffed by smartnavnher 3 years ago

 3. MediaCast 04: Jagten på generation Facebook | MediaWatch

  De er alle på Facebook, men gider ikke email. De elsker video, men orker ikke radio. De er det måske mest ombejlede forbrugersegment, men samtidig også nogle af de sværeste at indfange for det "gamle" medier.

  Når medierne i disse år går målrettet efter nye segmenter er "de unge" ikke mindst i søgelyst. I denne uges MediaCast handler det om, hvad der skal til for at hente de feterede teenagere ind i folden.

  —Huffduffed by smartnavnher 3 years ago